Вы смотрите Etno TV

Etno TV - Romania Телевидение

Etno TV

Etno (Romania) Телевидение. Смотрите в прямом эфире, найти информацию здесь для этой телевизионной станции онлайн.

Last Update date: 2 years ago
Last modified: 3 months ago

Rating: Etno TV3/5 (5 votes)
Название телеканал: Etno TV
Tрансляция страна: Romania
Click here to open and watch this channel

Etno TV este un post de televiziune de muzica populara din România. Etno TV a fost lansat de omul de afaceri Silviu Prigoană în anul 2002, patronul firmei Rosal, care deține și Taraf TV[1]. Etno a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează unui target cu vârste între 16 și 70 de ani, cu venituri medii și mari[1]. Reprezentanții postului spun că 70% din audiență este formată din persoane cu educație medie și superioară, iar peste 46% dintre telespectatori sunt din București și orașele mari ale țării (august 2007)[1]. Veniturile din publicitate sunt de circa 50.000 de euro pe lună, iar vânzarea spațiilor de emisie costă 500 de euro plus TVA, pentru o oră de emisie (august 2007).

Etno TV a avut 22.000 de telespectatori din mediul urban pe zi, în primele șase luni din anul 2007[1]. În ianuarie 2008, postul de televiziune a avut o audiență medie de 98.000 de telespectatori pe zi (din care 41.000 în mediul urban), fiind cel mai urmărit post TV de muzică[2].

În anul 2007, Etno TV a avut o cifră de afaceri de 18 milioane de euro și un profit de un milion de euro, banii venind exclusiv din publicitate.

Если вы будете искать для точных каналов, пожалуйста, посетите телевизор сайта в Интернете, где вы найдете полный список потоков для всех каналов. Если вы столкнулись с трудностями с просмотром трансляции, пожалуйста, сначала проверьте наш подробный Как смотреть руководство. И самое главное, все потоки вы можете найти на нашем сайте абсолютно бесплатно, - подключение к Интернету все, что вам нужно!

Etno TV поток не находится на нашем сайте, это предусмотрено самим телевизионной станции. Поэтому, пожалуйста, ждать, чтобы подключиться к Etno TV трансляции. Etno TV канала может быть иногда недоступен в сети.